Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدرس کنفدراسیون فوتبال آسیا گفت: فوتبال ایران باید 15 سال تعطیل شود و ثروتی که بیهوده در آن از بین می‌رود را خرج تیم‌های پایه کنند تا مانند ژاپن شویم.

مسعود اقبالی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد شروع مسابقات لیگ برتر پس از صدروز تعطیلی اظهار داشت: پیش از شیوع کرونا شرایط و کیفیت فوتبال ما بد نبود اما بعد از این ماجرا و گذشت حدود 4ماه، متاسفانه مسابقات برگزار شد که نباید این اتفاق می‌افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جزو کسانی بودم که از اول موافق آغاز مسابقات لیگ نبودم. به دلیل مشکلاتی که الان در ایران وجود دارد مسابقات نباید شروع می‌شدند چراکه می‌بینیم شیوع کرونا روز به روز بیشتر می‌شود.

بازیکنان آماده بازی نیستند

اقبالی تصریح کرد: فوتبال یک کار جمعی است و ما چون بستر لازم را مهیا نکرده‌ایم این مشکلات شدت پیدا می‌کنند. تیم‌ها برای برگزاری مسابقات آمادگی لازم را ندارند، بازیکنان بایدحداقل 6 هفته تمرین می‌‌کردند تا بتوانیم بازی‌‌ها را شروع کنیم اما متأسفانه این اتفاق نیفتاد و می‌بینیم بازیکنان دچار آسیب‌دیدگی می‌شوند. در تیم استقلال 7-8 بازیکن مصدوم شدند و در پرسپولیس هم 2-3 بازیکن دچار مصدومیت شدند که نشان می‌دهد بازیکنان آمادگی لازم را ندارند. بازی‌های استقلال و پرسپولیس نشان داد این فوتبالی نیست که ما به دنبالش هستیم. متاسفانه تیم‌های بزرگ ما از نظر تاکتیک، مهارت‌های فردی، برنامه و استراتژی‌ درون زمین مشکل دارند چه برسد به تیم‌های پایین‌تر.

منافع آقایان باعث شروع مسابقات شد

مدرس فوتبال ایران اضافه کرد: بعد از 3-4 ماه بازی نکردن و عدم آمادگی بدنی و روانی که همه بازیکنان به خاطر احتمال ابتلا به کرونا وحشت دارند و آماده نیستند. در زمین هم می‌بینیم که آمادگی ذهنی لازم را ندارند. پرخاشگری و درگیری در فوتبال ما بیشتر شده است و سرمربیان هم از آرامش لازم برخوردار نیستند. به عنوان مثال فرهاد مجیدی را دیدیم مقابل فولاد آن رفتار را از خودش نشان داد. این مسائل حاصل جریاناتی است که وجود داشت و الان هم شدت پیدا کرده است. از این وضعیت راضی نیستم. منافع برخی از آقایان باعث شده الان مسابقات شروع شود. علیرغم اینکه بسیاری از تیم‌ها آمادگی و قصد شرکت در مسابقات را نداشتند اما به اجبار با پیروی از پروتکل‌های بهداشتی وارد مسابقات شدند.

وی در مورد اینکه بسیاری از ورزشگاه‌های ایران هم شرایط برگزاری مسابقات و رعایت پروتکل‌های بهداشتی را ندارند، اظهار داشت: ‌ما واقعاً در خیلی از زمینه‌ها آمادگی نداریم ولی می‌گوییم آماده هستیم. ممکن است در هفته اول تا حدودی پروتکل‌ها را رعایت کنیم ولی مطمئنا در هفته‌های بعد اینطور نخواهد بود. در بازی‌ها دیدیدم که داخل و بیرون زمین در رابطه با این موضوع مشکلات عدیده‌ای وجود داشت. دلی برای این بچه‌ها نمی‌سوزد. فرزندان این آب و خاک خانواده دارند اما به این مسائل توجه نمی‌شود.

مدرس کنفدراسیون فوتبال آسیا ادامه داد: برخی آقایان به خاطر اینکه اسپانسرها پول پرداخت کنند و به خاطر منافعی که دارند مسابقات را برگزار می‌کنند. این اوضاع حتماً در لیگ یک یا لیگ دسته دو بدتر می‌شود فقط به خاطر مدیران شرایط خاص خودشان را در نظر می‌گیرند.

ممکن است بازیکن ناقل شود اما کسی توجه نمی‌کند

اقبالی با اشاره به مشکلات مالی باشگاه‌ها، گفت: خیلی از باشگاه‌ها وضعیت مالی خوبی ندارند. بازیکنان با شرایط بد و نامطلوب با اتوبوس و هواپیما سفر می‌کنند. در هتل‌ها پروتکل‌های بهداشتی رعایت نمی‌شود و ممکن است بازیکنی ناقل شود و این را به خانواده‌اش منتقل کند، اما آقایان به این مسائل توجهی ندارند. متأسفانه منافع فردی و گروهی برخی آقایان است که باعث می‌شود شاهد برگزاری مسابقات در این شرایط نامناسب باشیم.

فقط بازی می‌کنیم و این فوتبال نیست

وی در مورد کیفیت فنی تیم‌ها در آغاز دوباره مسابقات لیگ برتر، عنوان کرد: دو بازی استقلال را دیدم، واقعا چیزی برای گفتن ندارد. در فوتبال ما نه مسائل تکنیکی وجود دارد نه تاکتیکی، فقط بازی می‌کنیم. این فوتبال نیست. وقتی یک سرمربی جوان را بالای سر یک تیم با این همه قدمت و حمایت مردمی می‌گذارند که حتی نمی‌تواند خودش را به خاطر خواسته‌های شخصی‌اش کنترل کند، درگیری ایجاد می‌کند و قوانین را زیرپا می‌گذارد. این اتفاق حتی برای مجید جلالی با آن همه تجربه‌اش می‌افتد و همینطور در مورد سایر مربیان. این فوتبال مملو از پرخاشگری و دخالت‌های بی‌مورد است. سازمان و تشکیلات ورزش و فوتبال ما واقعاً دچار بحران شده و بیمار است که متاسفانه روز به روز هم بدتر می‌شود. 

ذوب‌آهن با آن تشکیلات مربی امتحان پس داده آورد

مدرس ایرانی AFC در تشریح مشکلات فوتبال کشورمان اظهار داشت: اگر می‌خواهیم این ورزش پیشرفت کند باید این مدیران کنار بروند و فوتبال را به دست ورزشی‌ها بسپارند، در غیر این صورت هزاران کارشناس و متخصص هم بیاوریم فایده‌ای ندارد. شما ببینید ذوب‌آهن یک مربی را آورده که امتحانش را پس داده و از نظر فنی و اخلاقی مشکلاتی داشته است. من خودم فقط 1200 مربی درجهA در این کشور تربیت کردم اما الان کجا هستند؟ مربیان جوان باید تجربه‌اندوزی کنند تا کم‌کم پخته شوند اما آن‌ها را کنار می‌گذاریم و به دنبال مربیان امتحان‌پس داده می‌رویم. باشگاه ذوب‌آهن با آن مدیریت و تشکیلات و انسجامی که دارد تصمیم می‌گیرد چنین کاری کند. 

اقبالی اضافه کرد: اگر می‌خواهیم فوتبال پیشرفت کند یک بعد آن مربیان هستند. بالاخره باید روزی مربیان جوان را به کار بگیریم و به آنها زمان بدهیم.  همین مجید نامجومطلق از بچه‌های کلاس ما بود. باید به امثال او اجازه کار بدهیم نه اینکه با دو باخت و از ترس صدای مردم آنها را عوض کنیم. این مربیان باید دانش‌شان را بیشتر کنند و کم‌کم پخته شوند. اما امروز این مربی را برمی‌داریم و مربی دیگری را می‌گذاریم چون مدیر باشگاه می‌خواهد بماند. او زیر سایه مربی پنهان می‌شود و بعد به خاطر اینکه خودش را خراب نکند مربی را عوض می‌کند.

مجیدی خراب می‌شود همانطور که پروین و دهداری خراب شدند

مدرس کنفدراسیون فوتبال آسیا در اشاره به استفاده نامناسب از مریبان جوان، گفت: از روز اول در مورد فرهاد مجیدی گفتم این بچه را روی نیمکت استقلال نگذارید. او می‌سوزد و او را خراب می‌کنید. اجازه بدهید در تیم‌های پایه و یا لیگ‌های پایین‌تر کار کند. مربیان جوان باید در آنجا فعالیت کنند و به تدریج به رشد و پیشرفت برسند.

وی ادامه داد: از طرفی هم بعضی از آقایان سلبریتی و محبوب دل مردم دوست دارند سرمربی تیم‌های بزرگ شوند و ما به عنوان مدیر باشگاه برای اینکه مردم را راضی نگه داریم آن‌ها را می‌آوریم و مردم هم خیلی زود نظرشان عوض می‌شود. اگر فردا همین فرهاد مجیدی دو بازی دیگر نتیجه نگیرد به او حمله می‌کنند و خرابش می‌کنند. مگر این اتفاق برای علی پروین یا پرویز دهداری نیفتاد؟ وقتی چند بازی را باختند فریاد مردم بلند شد و بیرون‌شان کردند. مربیگری فوتبال شغل عجیب و غریبی است. به قول قدیمی‌ها باید ساکت‌تان را جلوی در بگذارید چون هر لحظه ممکن است بفرمایید بیرون!

فوتبال ما فقط زد و بند و حاشیه است

مدرس ایرانی AFC تصریح کرد:‌ باید تفکرمان را از نو بسازیم و از نو شروع کنیم. این فوتبال باید 15 سال تعطیل شود و سرمایه و ثروتی که بیهوده در آن از بین می‌رود را خرج تیم‌های پایه کنند. مدارس فوتبال را شکل بدهند و باشگاه‌ها را مجبور کنند که حتما آکادمی داشته باشند. به این ترتیب 10 الی 15 سال دیگر می‌توانیم تازه مانند ژاپن یا کره جنوبی شویم در غیر این صورت همین آش و همین کاسه است. 40 سال است در این فوتبال تدریس و مربیگری می‌کنم. به دنبال مال‌اندوزی نیستم. یک عمر در دانشگاه و فدراسیون معلمی کرده‌ام. الان مدرسان ما همه خانه‌نشین هستند. یک نسل جوان می‌آید، می‌سوزد و می‌رود و کمیته آموزش فدراسیون چه کار می‌کند؟ متأسفانه فوتبال ما فقط حاشیه و زدوبند است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: لیگ برتر کنفدراسیون فوتبال آسیا فوتبال پرسپولیس اقبالی علی پروین فرهادمجیدی پرویز دهداری استقلال مدرس پروتکل ها فوتبال ما تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۹۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگوی ویژه با احسان اصولی و پاسخ به مهم‌ترین سوالات

به گزارش ورزش سه، تیم ملی فوتسال ایران چندی پیش موفق شد برای سیزدهمین بار قهرمان جام ملت‌های آسیا شود و همچنین به جام جهانی فوتسال 2024 ازبکستان راه پیدا کند. اصولی علاوه بر اینکه سخنگوی فدارسیون فوتبال است، از دی ماه سال 1400 ریاست کمیته فوتسال و همچنین طی ماه های گذشته ریاست سازمان لیگ فوتسال را بر عهده گرفته و در دوران ریاست وی، تیم ملی فوتسال ایران به یک قهرمانی و یک نایب قهرمانی در آسیا دست یافته و مسابقات دوستانه بزرگی را برای تیم ملی تدارک دیده است.

پس از قهرمانی در آسیا، ابهامات پر شماری میان اهالی فوتسال مطرح شده که در همین خصوص خبرنگار ورزش سه برای پاسخ به مهم‌ترین‌ آن‌ها، مصاحبه ای را با احسان اصولی ریاست کمیته فوتسال داشته است که در ادامه خواهید خواند.

*ابتدا از قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در جام ملت‌های آسیا بگویید؛

اگرچه از نوروز فاصله گرفتیم اما چون در تمام ایام تعطیلات تیم ملی در اردو و دور از خانواده بود، دوست دارم عنوان کنم که این قهرمانی «عیدی» خانواده فوتسال به مردم ایران است. بابت این موضوع خوشحالیم و خدا را شاکریم. ما قبل از اعزام در یک سفر نیم‌روزه به زیارت آقا علی ابن موسی‌الرضا مشرف شدیم و آنجا بچه‌ها هم قسم شدند برای شادی مردم ایران، قهرمانی در جام ملت‌های آسیا را ماموریت خودشان بدانند و به لطف خدا این نتیجه به دست آمد. با توجه به کیفیت رقبا، مصدومیت بعضی از بچه‌‌ها، سرمایه‌گذاری گسترده کشورهای دیگر، دشواری بازی مقابل 10 هزار تماشاگر میزبان و چالش‌هایی که داشتیم آسان نبود ولی امروز سرافرازیم که ماموریت انجام شد و جام به خانه اصلی‌اش یعنی ایران برگشت. آقا وحید شمسایی و کادر فنی‌اش و سایر همکارانم در تیم ملی ، نه فقط از نظر فنی و تخصصی عملکرد بسیار خوبی داشتند بلکه در مقابل نقدها و فشارهای گاه غیر منصفانه با فروتنی و پذیرش برخورد کردند و در واقع با مهارت، فشارها را به پله‌های ترقی تیم تبدیل کردند که نشان از رشد یافتگی این تیم دارد. در واقع ما در تیم ملی فوتسال به معنای واقعی کلمه یک تیم بودیم مثل یک ساعت تمام اجزا در ارتباطی تنگاتنگ و موثر و کارآمد باهم در ارتباط بودند و هر جزئی از این تیم کار خود را به بهترین شکل ممکن انجام میداد و از لحاظ روحی باعث تقویت و ارتقا یکدیگر میشدند  در واقع همانطور که اگر یکی از چرخ دنده های یک ساعت درست کار نکند کلیات ساعت هم کار نخواهد نکرد اگر یکی از اعضا تیم ما هم چه از لحاظ کاری و چه از لحاظ روحی ناهماهنگ بود حتما کلیات تیم را تحت تاثیر قرار میداد ما در کاروان اعزامی نه تنها هیچ فردی را که نقش و کار تعریف شده ایی نداشته باشد به همراه نداشتیم  بلکه تقریبا برای همه سه ، چهار نقش و ماموریت تعریف شده بود. و شاهد یک همدلی و همکاری مثال زدنی بودیم که خب به لطف خدا به قهرمانی منتج شد. 
 
*سال گذشته با توجه به شرایط سخت اقتصادی بازی‌های دوستانه خوبی برنامه‌ریزی شد، در این باره نیز توضیح دهید.

به هرحال وقتی صحبت از فیفا‌دی‌ها می‌شود همه یاد فوتبال می‌افتند اما طبق برنامه‌ای که از روز اول داشتیم قرار شد که تیم ملی فوتسال هم از همه پنجره های فیفادی استفاده کند. برای ما ساده‌ بود ورود نکنیم و مثل گذشته از کنار آن بگذریم اما وقتی ریاست محترم فدراسیون پس از جام ملت های فوتسال کویت در سال ۲۰۲۲ به بنده اعتماد کردند و مسئولیت فوتسال را تام و تمام به من سپاردند و بعد ، همه جوره حمایت کردند ، با همه قوا برنامه ریزی و کار را دنبال کردیم و با وجود اینکه در تدارک بازی با تیم‌های خارجی و پر کردن فیفا دی ها  علاوه بر مباحث مالی با چالش های ناخواسته دیگری هم مواجه بودیم  ولی ما از روز نخست یک اصل گذاشتیم، و آن اینکه پشت هیچ بهانه‌ای پنهان نشویم. برای همین با مشورت کادر فنی همه فیفادی ها را پر کردیم در گام اول  در اسفند ۱۴۰۱  به تورنمنت تایلند رفتیم و با شکست ژاپن بعنوان قهرمان مسابقات برگشتیم بعد از آن در روزهای نخستین سال ۱۴۰۲ در تهران میزبان دو بازی با ازبکستان بودیم. بعد از آن حدود شهریور ماه ۱۴۰۲ به  تورنمنت شش جانبه  برزیل رفتیم که یک اتفاق معمول نبود و برخی باور نمی‌کردند این سفر انجام شود تورنمنت برزیل برای تیم خیلی موثر بود و شاکله اصلی این تیم قهرمان آنجا شکل گرفت بعد از آن در مهرماه تیم به مقدماتی جام ملت های آسیا در قرقیزستان رفت و در آذر ماه ۱۴۰۲ میزبان دو بازی دوستانه با تیم درجه یک روسیه در لار بودیم  و  در نهایت ایام نوروز ۱۴۰۳ به تورنمنت  ویتنام رفتیم.

که قطعا همه این بازی ها برای تیم ملی بسیار مفید بود و به جرات میتوان گفت این حجم بازی با کیفیت در این بازه زمانی کوتاه و در زمانی که چالشهای متنوعی را در پیش رو داشتیم اتفاقی بی سابقه در فوتسال ایران بود و کمترین اثر این مسابقات این بود  که بازیکنان جوانی که به تیم تزریق شدند با تیم‌های بزرگ تنه به تنه شوند و فضای رقابت بین‌المللی را تجربه کنند که نتیجه‌اش را در جام ملت‌ها دیدیم، جوان‌ها هر وقت به ترکیب اضافه شدند مثل باتجربه‌ها موثر و بدون هراس بازی کردند. از این بابت خدا را شاکرم و از همه کسانیکه کمک رسان ما بودند سپاسگزارم .

*پیش از اعزام به تایلند با مشکلات خاصی روبه‌رو بودید، توضیح بدهید که چطور به تایلند اعزام شدید.
پرواز ما به تایلند در آخرین ساعات لغو شد. در تیم‌های ملی اعم از بازیکن و مدیر همه خودمان را سرباز ایران می‌دانیم،  برای همین شرایط کشور را درک کردیم و به وعده صادق ایرانی بر خود بالیدیم ما هم همچون یک سرباز کنار هر اقدامی می‌ایستیم که موجب غرور ملی بشود. لذا با توجه به محدودیت زمانی برای حضور در تایلند و خوشحالی برخی از کشورها از غیبت احتمالی ایران، تمام مسیرهای محتمل زمینی و هوایی که میتوانست ما را به تایلند برساند را بررسی کردیم، و در نهایت با حمایت رئیس محترم فدراسیون، وزیر محترم ورزش و مساعدت وزیر محترم راه و سازمان هواپیمایی کشوری  با یک پرواز ایرانی ، تهران را در اولین ساعت بازگشایی فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) به مقصد استانبول ترک کردیم  و از آنجا بعد از 9 ساعت به بانکوک رسیدیم. جالب است بدانید اولین حریف ما افغانستان از 4 فروردین در بانکوک اردو زده بود و ما تقریباً 40 ساعت قبل از مسابقه با آنجا رسیدیم. درک خستگی بچه‌ها، تغییر آب و هوا، جت لگ و به هم ریختن ساعت خواب و ... را ورزشی‌ها بهتر درک می‌کنند اما کسی گله نکرد، همه شرایط را درک کردیم و تمرکز تیم فقط روی قهرمانی بود.
 
*جام باشگاه‌‌های آسیا برگزار می‌شود ؟
در خلال مسابقات جام ملت‌ها، کمیته فوتسال آسیا به ریاست آقای تاج برگزار شد و مبحث برگزاری مجدد جام باشگاه‌ها در جلسه مطرح شده و به اتفاق آرا در جلسه به تصویب کمیته فوتسال و فوتبال ساحلی رسید. البته خوب است بدانیم روال اینطور است که بعد از تصویب کمیته، موضوع در هیات رئیسه AFC بررسی می‌شود که در صورت تصویب  نتیجه آن به هیات اجرایی کنفدراسیون ابلاغ می‌شود. ما منتظر تصمیم نهایی هستیم. این یک موضوع در سطح قاره است، طبعاً ما به خاطر داشتن لیگ پویا و کارنامه خوب در این بازی‌ها مشتاقیم مسابقات برگزار شود اما موضوعات اقتصادی، درآمدزایی، بازاریابی، مخالفت برخی کشورها و ... هم دخیل است که برخی از این عوامل در اختیار ما نیست.

*آیا قرار است جام ملت‌های آسیا چهار سال یک بار باشد ؟
در این خصوص من اطلاعاتی ندارم و چیزی نشنیدم.

*لیگ برتر در فصل جاری چگونه برنامه ریزی شده است؟
طبق برنامه‌ریزی که در  سازمان لیگ فوتسال انجام شده ، لیگ برتر امسال  از ۲۲تیرماه شروع می‌شود و بعد از 6 هفته رقابت، مسابقات برای برگزاری اردوی تیم ملی اعزامی به جام جهانی متوقف خواهد شد. البته با توجه به برگزاری مسابقات کافا ممکن است تغییرات دیگری ایجاد شود که حتماً اطلاع‌رسانی می‌کنیم. بدون هیچ تردیدی ما در تیم ملی دسترنج باشگاه‌ها را در اختیار داریم و قدردان مدیران و مربیان باشگاه‌ها هستیم که سهم آنها در هر موفقیت ملی و همین قهرمانی اخیر غیرقابل انکار است. و خودم را مکلف به تقدیر و تشکر از همه باشگاهها در همه لیگ ها بخصوص لیگ برتر میدانم البته ناگفته نماند که روسای هیات های فوتبال در سراسر کشور هم چه در برگزاری لیگ و چه در کشف و شناسایی استعداد های فوتسال نقش بی بدیلی دارند که از تک تک همکارانم در هیات های فوتبال در سراسر کشور سپاسگزارم . ما کاملا درک می‌کنیم که تغییر در برگزاری لیگ برای باشگاه‌ها دشواری به همراه دارد اما قطعاً ارائه نمایش‌های باکیفیت تیم ملی در جام جهانی به ارتقای فوتسال ایران، ایجاد فرصت بیشتر برای لژیونر شدن بازیکنان و مربیان و ... کمک می‌کند. در یک جمله بایدعرض کنم ، موفقیت تیم ملی، موفقیت همه است. 
 
*نهایی شدن حضور لژیونرها در حالی که ژاپن موفق به این کار نشد.
خاطرم هست که چند ماه پیش برخی گفتند ژاپن توانسته باشگاه‌های خارجی که بازیکنانش را در اختیار دارد متقاعد کند و ایران نتوانسته و باید مدیران ایرانی از ژاپن الگو بگیرند اما در عمل دیدیم که این اتفاق برعکس رخ داد. به شخصه سه بار با مدیر باشگاه پالما که سه لژیونر کلیدی ما حسین طیبی، مسلم اولادقباد و سالار آقاپور را در اختیار داشت جلسه بر خط داشتم  و همچنین بصورت غیر مستقیم با مدیرعامل باشگاهی که  سعید احمدعباسی را در ترکیب دارند ارتباط گرفتم.

خب مسابقات جام ملت‌ها خارج از فیفا دی برگزار میشد و با توجه به اینکه فوتسال مثل فوتبال نیست که یک تیم بازیکنان زیادی در اختیار داشته باشد و دست سرمربی برای تغییر در ترکیب باز باشد، مخالفت‌هایی شد و کار سختی در پیش رو داشتیم ولیکن با مذاکره و کارهای ترکیبی که به انجام رسید  خوشبختانه  این چالش را از پیش رو برداشتیم که باید هم از پیگیری بازیکنان تشکر کنم که مشتاق بودند برای تیم ملی کشورشان بازی کنند و هم از مدیران دو باشگاه اسپانیایی که با ما مساعدت کردند. البته ما حسین طیبی را به دلیل مصدومیت از دست دادیم ولی در مجموع خوشحالیم که لژیونرهایمان را در اختیار داشتیم، این موضوع حتی باعث خوشحالی AFCهم شد چون عملاً با حضور این ستاره‌ها کیفیت مسابقات هم بالاتر رفت. 
 
*نکته پایانی؟
تیم ملی فوتسال اگر قهرمان شد، ورای تلاش و غیرتی که بازیکنان و کادر فنی به خرج دادند، یک اراده ملی پشت این اتفاق قرار داشت. ما البته سعی کردیم برای نخستین بار پروتکل‌های تیم ملی فوتبال بزرگسالان را درکادر پزشکی، پشتیبانی، پوشش رسانه‌ای، برندینگ تیم و ... اجرا کنیم  و خوشحالیم که با اقبال بسیار خوب مردم همراه شد، ما این انرژی مثبت را در خلال مسابقات حس می‌کردیم و به نظرم عملکرد مجموعه تیم یک الگوی موفق بود. حتی رفتار تماشاگران ما در تشویق حریفان بعد از سوت پایان بازی، جمع‌آوری زباله روی سکوها، تکریم مربیان حریف و اقدامات فرهنگی دیگری که انجام شد، از سوی کمیته برگزاری مسابقات و حتی بازیکنان و مربیان تیم‌های حریف در هتل محل برگزاری مسابقات با بازخورد مثبتی همراه شد. در واقع کاروان اعزامی به معنی واقعی خودش را نماینده ایران و مردم متمدن این کشور می‌دانست برای همین از هر رفتار و کردار و گفتاری که نام ایران را خدای ناکرده مخدوش کند پرهیز شد و مجموع اقدامات باعث شد در این دوره همگان ایران را هم در درون وهم در  بیرون از زمین قهرمان بدانند و تشویق تماشاگران تایلندی بعد از قهرمانی ما خودش اثبات کننده همین موضوع بود.

در پایان جا دارد از همه کسانیکه مستقیم و غیر مستقیم یاری رسان ما در طی کردن این مسیر پر فراز و نشیب بودند تشکر کنم ، از سرمربی تیم ملی آقا وحید شمسایی و همکاران کادر فنی ایشان از تک تک بازیکنان تیم ملی فوتسال چه ۱۴ نفر لیست نهایی چه همه آنهایی که در حدود دوسال گذشته به اردو های تیم ملی دعوت شدند و با همه وجود در اختیار تیم بودند از همه همکارانم در کادر پزشکی ، کادر تدارکات و پشتیبانی ، کادر اداری و دبیرخانه ستاد برگزاری ، کادر رسانه که تحول بزرگی را بوجود آوردند و این تحول کاملا محسوس بود ، از مدیر محترم تیم ملی فوتسال دوست خوبم آقای کریمیان که با جان و دلش کار میکند و از تک تک اعضا کاروان که  عملکردی بسیار عالی داشتند ، از ریاست محترم فدراسیون که همیشه حمایت کردند از همکارانم در هیات رئیسه فدراسیون از دبیرکل محترم و همکارانشان در حوزه اجرایی فدراسیون ، از دولت محترم و  وزارت ورزش و جوان و شخص آقای مهندس هاشمی که بسیار مسلط بر امور و دلسوزانه از ما حمایت و پشتیبانی کردند از نمایندگان محترم مجلس ، نیروهای مسلح ، وزیر محترم راه و شهرسازی و همکارانشان در سازمان هواپیمایی کشور ، از جناب آقای رئیسی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران و جناب آقای قالیباف رئیس محترم مجلس شورای اسلامی و همه کسانیکه  با پیام های خودشان مایه دلگرمی ما در تیم ملی فوتسال و فدراسیون فوتبال شدند از همه همکارانم روسای محترم هیات های فوتبال سراسر کشور و مسئولان کمیته های فوتسال هیات ها که با همت و تلاش ، با کشف و معرفی استعدادهای ناب فوتسال ایرانی باعث شناسایی و انتخاب بهترین های فوتسال ایران توسط کادر فنی شدند ، از مدیران باشگاههای فوتسال و همکارانشان در تمام  لیگ های فوتسال ، بخصوص باشگاههای لیگ برتر فوتسال که با رونق بخشی و حمایت هایشان از فوتسال باعث رشد و پرورش حرفه ایی فوتسالیست های ایران میشوند، از همه پیشکسوتان ، مدرسان ، مربیان و در کل جامعه فوتسال ایران که با حمایت های و هدایت های خودشان باعث تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف میشوند ، از اصحاب رسانه و خبرنگاران عزیز که در همه حال در کنار ما و تیم ملی و فوتسال ایران هستند و با انعکاس اخبار و رویداد های فوتسالی هم بر رونق آن می افزایند هم باعث گردش اطلاعات و دانش در بین بخش های مختلف فوتسال میشوند ، از همکارانم در دپارتمان فوتسال و سازمان لیگ فوتسال از همکارانم در تیم های ملی فوتسال پایه  و در نهایت از همه هواداران و علاقه مندان پرشور فوتسال ایران سپاسگزارم که با حضور خودشان در سالن های فوتسال شور و شوق وصف نشدنی را بوجود می آورند . امیدوارم در مسیر پیش رو تا جام جهانی بتوانیم به بهترین نحو ممکن پیش برویم و در آنجا هم اسباب دلشادی مردم عزیزمان را فراهم کنیم .

دیگر خبرها

  • نفرین محمد پنجعلی پشت سر دو کاپیتان پرسپولیس!
  • داوری بی‌نقص یک ایرانی در بازی ژاپن و ازبکستان
  • ترسوها و حاشیه‌های پررنگ‌تر از متن/ فنی و فرهنگ؛ تعطیل!
  • هامبوگ جشن صعود دشمنش را خراب کرد
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • گفت‌وگوی ویژه با احسان اصولی و پاسخ به مهم‌ترین سوالات
  • تیم فوتبال زیر ۱۸ سال دختران ایران چگونه قهرمانی تورنمنت کافا شد
  • قربانعلی‌پور: قلعه‌نویی نگاه ریزبینانه به لیگ دارد
  • اگر عرضه نظارت لیگ برتر را ندارند، شورای امنیت ملی و حفاظت اطلاعات وسط بیایند | بچه‌های علی پروین و ناصر حجازی فوتبالیست شدند، اما له‌شان کردند
  • باخت تیم جوانان زاگرس مهاباد در مرحله دوم مسابقات فوتبال